Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1+1 2+1 3+1 4+1 konut almak isteyenler için yeni konut kampanyası geliyor

Türkiye’de evi olmayan yüksek

Türkiye’de evi olmayan yüksek fiyatlar ve yüksek faiz sebebiyle de konut alamayan vatandaşları da ilgilendiren son dakika açıklamaları geldi. Gelen açıklamalara göre de Fuzul, topraktan da girerek ev sahibi olmanın yolunu açacağını ifade etti.

Gelen haberlere göre de 1+1 2+1 3+1 4+1 ev almak isteyenler de bu süreçte yeni konut kampanyasına başladı. Başlatılan yeni projeyle beraber de yatırımını da daha önceden yapan ve daha sonra da inşaat maliyetlerini taksitler şeklinde ödeyen kişilerin de proje sonunda konut sahibi olacağı ifade edildi.

ARSA FİYATLARI NE KADAR?

Proje ile ilgili gelen açıklamalara göre 1+1 konut almak isteyenler için arsa payının fiyatı 760 bin lira olarak açıklandı. 18 aya kadar vade ile bu arsa payını ödeyeceksiniz.
İNŞAAT NE ZAMAN?
Projenin inşaa süreci ile sözleşme tarihinden itibaren 18 ay. 18 ay sonra inşaatın başlayacağı ifade ediliyor. 18 ay sonra inşaatın başlaması, 36 ay sonra inşaatın bitmesi ile birlikte teslimat süreci 4,5 yıl civarında olacaktır.
DAİRELER NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?
Yakın geleceğe yatırım yapmak isteyenler için başlatılan proje kapsamında dairelerin tesliminin, inşaatın başlamasından sonra 36 ay olduğu bildirildi. Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal “Yatırımcılar aşamalı olarak önce toprak sahibi, daha sonra da inşaatın başlamasının ardından ev sahibi olabilecek” ifadelerini kullandı.

Söz konusu proje kapsamında vatandaşlar önce arsa alacak ve daha sonra üzerine yapılan konutun sahibi olacak.

“Ruhsatlarımızı alıyoruz, inşaatlarımıza başlayacağız. Şimdiden satış yüzde 40’a yaklaştı” diyen şirket, ilk etapta 500, daha sonra 1000 konut olmak üzere 1500 konut satışı yapacaklarını söyledi.

YÜZDE 30 DAHA UCUZA EV

Akbal açıklamasının devamında 4 milyon liraya mal olan bir projenin bu şekilde yüzde 30’lara varan düşük maliyetlerle yapılacağını söyledi ve “Bugün 4 milyon TL olan bir projeyi yüzde 20-30 daha düşük maliyetli almak söz konusu olabilecek. Biz zaten arsa maliyetini yüzde 25-30 aşağı çekiyoruz” dedi.

Ekrana geldiği günden bu yana
Sıradaki Haber Polisten Uyuşturucu İsterken Yakayı Ele Vermişti! Kızılcık Şerbeti Oyuncusundan İlk Paylaşım Geldi