Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akbank açıkladı! İlk kez başvuru yapan faizsiz 20 bin TL nakit avans alacak

Türkiye’nin en büyük bankaları

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan Akbank tarafından gelen açıklamalara göre faizsiz 20 bin TL nakit avans kampanyası başladı.

Akbank resmi internet sayfasından yapılan açıklamalara göre de vatandaşların 20 bin TL nakit avansı cebine koyduğu öğrenildi.

AKBANK FAİZSİZ 20 BİN TL NAKİT AVANS

Bankanın resmi internet sayfasından yaptığı açıklama da, “Mobilden Akbank kredi kartına başvuranlara 20.000 TL’ye varan %0 faizli taksitli avansHemen mobilden Axess ya da Wings’e başvurun, 20.000 TL’ye varan %0 faizli taksitli avansınızı 3 ay vadeyle ücretsiz kullanın.” ifadelerine yer verildi.

Kampanya Koşulları

  • Kampanyadan Akbank bireysel kredi kartı olmayıp, 4 – 30 Nisan 2024 arasında Akbank Mobil üzerinden ilk kez Axess veya Wings asıl kart başvurusu yapan ve 30 Nisan’a kadar kartı onaylanan Akbanklılar yararlanabilir.
  • Başvurusu onaylanan Akbanklılar 15 Mayıs 2024 tarihine kadar, taksitli avans limitleri doğrultusunda, maximum 20.000 TL tutarında ve 3 ay vadeyle %0 faizli Taksitli Avans kampanyasından yararlanabilir.
  • Kampanyadan yalnızca Akbank Mobil üzerinden kredi kartı başvurusunu tamamlayan Akbanklılar yararlanabilir.
  • Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 4 Nisan 2024 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
  • Kredi kartı başvurusu onaylanan Akbanklıların kullanılabilir taksitli avans limitleri kapsamındaki sıfır faizli Taksitli Avans kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvuru onay tarihinden 2 iş günü sonra gerçekleşecektir.
  • Kampanya koşulları çerçevesinde, resmi tatil ve hafta sonlarında Akbank Mobil’den kredi kartına başvuran katılımcılar için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibarıyla başlayacak ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacaktır.
  • Kampanya kapsamındaki katılımcıların, belirtilen tarihe kadar yapacakları 20.000 TL’ye kadar ve 3 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %4,42 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.
  • Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmamaktadır.