Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara Beypazarı Devlet Hastanesi’ne yeni hekimler geliyor hizmet kalitesi artacak

Ankara’nın yurt dışından turist

Ankara’nın yurt dışından turist gelen yoğun ilçeleri arasında yer alan Beypazarı’nda yer alan devlet hastanesine yeni hekimler geliyor. Beypazarı Devlet Hastanesi’nde anestezi, göz, ortopedi, aile hekimi, enfeksiyon hastalıkları ve üroloji alanında uzman hekimler göreve başlayarak daha fazla hastaya da sağlık hizmetleri sunulacak. Hastane içerisinde de günlük 1300 ila 1500 kişiye poliklinik hizmeti sunulurken ayda ise 40 – 42 bin hastanın da muayene olduğu ifade edildi.

Bunun dışında hastanede Beypazarı’nın yanı sıra da Nallıhan, Güdül, Mihalıççık, Kıbrısçık ve Seben ilçelerinden gelen hastalara da sağlık hizmeti sunulmaktadır.

Ankara’da ki Beypazarı Devlet Hastanesi, göreve başlayan yeni hekimleriyle birlikte de daha fazla hastaya sağlık hizmeti sunacak. Beypazarı Devlet Hastanesi tarafından alınan bilgilere göre de, anestezi, göz, ortopedi, aile hekimi, enfeksiyon hastalıkları ve üroloji alanında birer uzman hekimin daha göreve başladığı belirtildi.
Günlük olarak 1300 ila 1500 kişiye poliklinik hizmeti sağlanan hastanede de, ayda yaklaşık 40 42 bin hastanın da muayene olduğu ifade edildi. Hekim sayılarının da artmasıyla beraber daha fazla hastaya hizmet sağlanacağı söylenirken hastanede de Beypazarı’nın yanında Nallıhan, Güdül, Mihalıççık, Kıbrısçık ve Seben ilçelerinden gelen hastalara da sağlık hizmeti sunulduğu öğrenildi.