Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara İçin Emniyet Genel Müdürlüğü Açıkladı! Bu Yollar Kapalı Olacak

Türkiye’de yarın 23 Nisan

Türkiye’de yarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası yarı final müsabakası sebebiyle Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uyarı yapıldı. Ankara’da 23 Nisan 2024 trafiğe kapalı yollar araştırılırken detaylar ise belli oldu.

ANKARA TRAFİĞE KAPALI YOLLAR

23 Nisan’da Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından trafiğe kapalı olacak yollar belli oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklama da aşağıda ki ifadelere yer verildi:

“23.04.2024 tarihinde saat 20.30’da Eryaman Stadyumunda MKE Ankaragücü-Beşiktaş A.Ş. takımları arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Futbol Müsabakası ile ilgili olarak 23.04.2024 tarihinde saat 15.30’dan itibaren müsabaka sona erene kadar;

– İhtiyaç olması halinde 1814. Caddenin Şapka Devrimi Caddesi ile 259. Sokak arasında kalan bölümü (Eryaman Stadyumu ile Referans Ankara Yerleşkesi arası) trafiğe kapatılacağından, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için basına ve kamuoyuna duyurulur.”

MKE Ankaragücü – Beşiktaş maçı nedeniyle 814. Caddenin Şapka Devrimi Caddesi ile 259. Sokak arasında kalan bölümü (Eryaman Stadyumu ile Referans Ankara Yerleşkesi arası) trafiğe kapatılacağı ifade edildi.

Galatasaray başkan adayı olduğunu duyuran
Sıradaki Haber Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum Kimdir, Süheyl Batum Serveti Ne Kadar ?