Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara Milletvekilleri Beypazarı Doğal Maden Suyu Tesislerini Ziyaret Etti

Ankara milletvekilleri Leyla Şahin Usta, Ömer İleri ve Zehranur Aydemir, Beypazarı Doğal Maden Suyu tesislerini ziyaret etti.

Ankara milletvekilleri Leyla Şahin

Ankara milletvekilleri Leyla Şahin Usta, Ömer İleri ve Zehranur Aydemir, Beypazarı Doğal Maden Suyu tesislerini ziyaret ederek markaya desteğini gösterdi. Ziyarette vekillere önceki dönem vekillerden Hacı Turan, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Serkan Korkut Ata ve Beypazarı Belediyesi önceki dönem Başkanı Tuncer Kaplan da eşlik etti.

Vekiller, son zamanlarda yapılan spekülasyon içerikli haberler üzerine markaya destek olmak amaçlı bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Tesiste Bilgi Alındı

Tesisleri gezen vekiller, Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan’dan maden suyu hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Saatlik 300 Bin Şişe Üretim Kapasitesi

Ercan, yaptığı açıklamada, 70 bin metrekare kapalı alana sahip tesislerinde saatte 300 bin şişe maden suyu şişelediklerini ifade etti. Dünyadaki en ileri teknolojiye sahip maden suyu şişeleme makine parkına sahip olduklarını da vurgulayan Ercan, maden sularının zengin mineral yapısıyla yer altında doğal olarak oluştuğunu ve tam otomasyona sahip makinelerde el değmeden şişelendiğini söyledi.

Türkiye’nin Maden Suyu Zenginliği

Beypazarı Doğal Maden Suyu’nun Türkiye için önemini de vurgulayan Ercan, “Ülkemiz, sahip olduğu yer altı doğal maden suyu kaynakları açısından Avrupa’daki emsallerine göre çok daha zengin mineral içeriğiyle farklılaşmaktadır. Türkiye’nin mineral içeriği yüksek maden suları coğrafyamızda ve tüm dünyada gönül rahatlığıyla beğenilerek tüketilmektedir” diye konuştu.

Tunus Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral
Sıradaki Haber Tunus Kara Kuvvetleri Komutanı Ankara’da!