Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da EGO Son Dakika Açıkladı! Ücretsiz Hizmet Verecek

Türkiye’de bu hafta merakla

Türkiye’de bu hafta merakla araştırılan konular arasında yer alan 23 Nisan’da Ankara’da ulaşım ücretsiz olacak mı sorusuna yanıt gecikmedi.

Ankara’da EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ücretsiz hizmet verecek.

EGO Genel Müdürlüğü tarafından gelen açıklamada aşağıda ki ifadelere yer verildi:

EGO Genel Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yılında vatandaşlarımıza toplu taşıma hizmeti ücretsiz olarak verilecektir.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.04.2024 tarih ve 383 sayılı dini ve milli bayram günlerinde sabah saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması kararı kapsamında vatandaşlarımız, 23 Nisan 2024 Salı günü EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden (Otobüs, Metro ve ANKARAY ile daha önce belirlenen servis saatlerinde olmak kaydıyla Teleferik) ücretsiz faydalanabileceklerdir.

Ücretsiz olarak Cumartesi servis programıyla 360 güzergâhta hizmet verecek EGO otobüslerinin hareket saatlerine ve güzergâhlarına, EGO CEP’TE mobil uygulamasından ve Kuruluşumuz internet sitesinden (www.ego.gov.tr) ulaşılabilir.

Bu vesileyle, sevgili çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarız.

Türkiye’de Temmuz ayına kısa bir
Sıradaki Haber Sigaraya 4 TL alkole 166 TL ve akaryakıta 2 TL o tarihte ÖTV zammı geliyor! Cumhurbaşkanı kararı verecek