Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da lise öğrencisi okula sigara getirdiğini ailesine söyleyen öğretmenini bıçakladı

Ankara’da ilginç bir olay

Ankara’da ilginç bir olay gündeme bomba gibi düştü. Gelen haberlere göre başkentte bugün bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenini bacağından bıçakladı. Pusu kuran öğrencinin o anları da güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay Pursaklar’da meydana geldi. Pursaklar’da yer alan bir lisede gelen iddialara göre; 17 yaşında ki lise son sınıf öğrencisi R. U, 22 Nisan günü okula getirilmesi de yasak olan elektronik sigara ile yakalandı. Bunun üstüne de müdür yardımcısı S. D. (55), durumu öğrencinin ailesine bildirirken ailesine haber verilmesine de sinirlenen genç öğrenci, 29 Nisan günü de elinde bıçakla okulun giriş katında ki merdivenlerde de hocasını bekledi.

Çıkış kapısına da yönelen Dinçer’e arkasından saldıran R. U, öğretmenini bacağından bıçakladıktan sonra da okuldan kaçarak ayrıldı. Çevredekilerin de ihbarı üzerine de olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı öğretmen ilk müdahelenin ardından da ambulansla hastaneye sevk edildi. Bacağına da 12 dikiş atılan Dinçer’in tedavisinden hemen sonra da taburcu edildiği ve genel sağlık durumunun da iyi olduğu ifade edildi. Saldırgan öğrencinin ise polis ekiplerince de kısa sürede yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

 

Ekrana geldiği günden bu yana
Sıradaki Haber Polisten Uyuşturucu İsterken Yakayı Ele Vermişti! Kızılcık Şerbeti Oyuncusundan İlk Paylaşım Geldi