Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankaralılara Müjde! Mansur Yavaş’tan Başkentin göbeğinde dört dörtlük proje

Seçim çalışmaların bitmesinin ardından çalışmalara başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehrin göbeğindeki o projeyi duyurdu.

Seçim çalışmaların bitmesinin ardından

Ankara’nın en yoğun semtlerinden biri olan Koru Mahallesi’ne nefes aldıracak dev proje için geri sayım başladı! Mahalle sakinlerinin taleplerini her zaman ön planda tutan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bölgenin ihtiyacına binaen kapalı otopark ve kent meydanı projesini hayata geçiriyor.

Projede Neler Var?

  • Geniş Kapasiteli Kapalı Otopark: Araç park sorununun kökten çözümü için modern ve geniş bir otopark inşa edilecek. Bu sayede mahalle sakinleri park yeri bulma derdinden kurtulurken, trafik yükü de azalacak.
  • Süs Havuzları ve Seyir Terası: Göz kamaştırıcı süs havuzları ve keyifli vakit geçirmek için tasarlanmış seyir terası ile mahalleye estetik bir değer katılacak.
  • Amfi Tiyatro: Kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacak amfi tiyatro ile Koru Mahallesi’nde sosyal hayat canlanacak.
  • Yeşil Alanlar ve Çocuk Oyun Alanları: Yeşilin her tonunu barındıracak peyzaj düzenlemeleri ve modern çocuk oyun alanları ile mahalle sakinleri keyifli vakit geçirebilecek.

Ne Zaman Tamamlanacak?

Tüm Ankaralıların sabırsızlıkla beklediği bu muhteşem proje, hummalı bir çalışmayla Mayıs sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacak.

Mansur Yavaş’tan Ankaralılara Mesaj:

“Koru Mahallesi’ne modern bir kimlik kazandıracak bu proje için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle sakinlerimizin taleplerini her zaman ön planda tutuyoruz ve Ankara’nın her köşesini güzelleştirmek için durmadan çalışıyoruz.”

Bu proje ile Koru Mahallesi’nin çehresi değişecek, mahalle sakinleri modern ve keyifli bir yaşam alanına kavuşacak. Mansur Yavaş’ın Ankara için hayata geçirdiği vizyon projelerinden biri daha tamamlanmanın gururunu yaşıyoruz.

Ankara'da Cumartesi günü elektrik kesintisinin
Sıradaki Haber 4 Mayıs Cumartesi Ankara elektrik kesintisi! Ankara’da bugün elektrik kesintisi var mı?