Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apple’ın son harikası HomePod satışa çıktı! İşte fiyat listesi

ABD teknoloji devi Apple

ABD teknoloji devi Apple gelişmeleri duyurdu. Buna göre teknolojinin son harikası HomePod satışa çıktı. Ürünün yeni fiyat listesi belli oldu. Amerikalı teknoloji devinden gelen haberlere göre de yeni nesil ses topu duyuruldu.

Apple resmi internet sayfasında ürünle ilgili, “HomePod veya HomePod mini ile, sevdiğiniz tüm dinleme deneyimlerinin seviyesini yükseltin. Ayrıca, gizlilik ve güvenlik sunan yerleşik Siri teknolojisiyle akıllı evinize zahmetsizce bağlanmanın tadını çıkarın.” ifadelerine yer verildi.

HOMEPOD ÖZELLİKLERİ

HomePod olağanüstü güçlü bir hoparlör. Apple tarafından geliştirilen ses teknolojisi ve üst düzey yazılım, odanızın her yerini dolduran yüksek kaliteli ses sunuyor. HomePod, çaldığı her şeye ve her yere akıllıca uyum sağlıyor. Her dinlediğinizin kulağa büyüleyici gelmesi için sizi etkileyici bir sesle çevreliyor.

Oda dolusu ses

Yüksek gezinimli bir woofer, HomePod’u derin ve zengin bas seslerle donatıyor. Güçlü motoru diyaframı 20 mm’ye kadar çıkarırken, bas-EQ mikrofonu da düşük frekansları gerçek zamanlı ve dinamik olarak ayarlıyor. Süper temiz baslar. Tüm odayı dolduruyor. Bum.

Tizleri hissedin

HomePod’un tabanında hüzmeleme teknolojisine sahip beşli tweeter dizilimi bulunuyor. Bunlar, yüksek frekansları optimize ediyor ve büyüleyici netlikte, ayrıntılı ve berrak bir ses sunuyor. Böylece tertemiz vokallerin ve tüm detaylarını duyduğunuz enstrümanların keyfini çıkarabiliyorsunuz. Sanki gerçekten oradaymışsınız gibi.

HOMEPOD FİYAT LİSTESİ

Ürün 2 renk seçeneği ile satışa çıktı. 10 Mayıs’ta siparişler gönderilmeye başlanacak.

Gece yarısı ve beyaz renkleriyle yeni HomePod 11.999 TL’den satışa sunuldu.

HOMEPOD MİNİ

Yeniliklerle dolu HomePod mini, boyundan beklenmeyecek güçte bir ses deneyimi sunuyor. 8,43 cm yüksekliğiyle ufacık bir alan kaplayan HomePod mini, her açıdan kulağa çok hoş gelen 360 derece zengin ses özelliğiyle tüm odayı dolduruyor. Dört bir yanınızı saran ses deneyimi için birden fazla HomePod mini kullanın.

Sınır tanımayan bilişimsel ses teknolojisi

çok daha büyük hoparlörlerin sunduğu tüm zengin tonları verebiliyor. Üstelik HomePod mini, sesi yüksekken bile sesli komutlarınızı kaçırmıyor.

HomePod mini, evin her köşesine yakışacak bir tasarıma sahip. Şık formunu saran pürüzsüz örgü kumaştan dış yüzeyi neredeyse tamamen şeffaf yapısıyla sesin geçmesine olanak sağlıyor. Üst kısımdaki arkadan aydınlatmalı dokunmatik yüzeyi ise hızlı bir kontrol imkanı tanıyor.

Ürün 5 renk seçeneğiyle satışa sunuldu. Renk seçenekleri arasında Uzay grisi, mavi, sarı, beyaz ve turuncu var. Fiyatı ise 3.999 TL olarak duyuruldu.