Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Araç sahipleri için açıklama yapıldı! Temmuz ayında sona eriyor

Türkiye’de milyonlarca araç sahibi

Türkiye’de milyonlarca araç sahibi için flaş açıklamalar gelmeye devam ediyor. Buna göre ise Temmuz ayında sona ereceği ifade edildi. Araç sahipleri için gelen açıklama da son dönemde de ucuzlayan kasko fiyatlarında da önemli değişiklikler bekleniyor.

Kasko ücretleri de yeni yılda değişmeye başlarken geçen yıl ise yüksek rakamlarda da seyreden kasko fiyatlarında 2024 yılı itibariyle de büyük düşüş yaşanmaya başladı. Sektör kaynaklarından gelen haberlere göre de, sürücüler açısından ucuz kasko dönemi rüyası da sona erecek.

Her alanda olduğu gibi yüksek enflasyon kasko sektöründe de dengeler değişirken döviz kurunda ki artış ve işçi maliyetlerinde ki yükseliş de geçen yılın büyük kar eden sigorta şirketlerini de tekrar harekete geçirecek. Belirli sebeplerden dolayı da kasko da kar payının düşmesi de uygun fiyata kasko yaptırma dönemini sona erdirecek.  Sektör kaynaklarında edinilen bilgiye göre temmuz ayından sonra kasko fiyatlarında büyük artışlar yaşanması bekleniyor.

KASKO ARAÇTA NELERİ KAPSIYOR?

Kasko sigortası da araç sahiplerini ve araçlarını da trafikte yaşanabilecek her türlü probleme karşı da araçları güvence altına almayı sağlıyor. Söz konusu bu problemlerle ilgili de trafik kazaları neticesinde de meydana gelen hasarlar da aracın yanması ve çalınma benzeri gibi riskleri de barındırıyor. Kasko bu durumlar karşısında da ödeme yapan araç sahiplerini de hasarını karşılıyor.

KASKO DEĞERİ NASIL BELİRLENİYOR? 

Kasko değeri araçların ortalama piyasa değeri anlamına gelirken buna göre de Kasko Sigortası çerçevesinde de yaşanan kaza sonucu da sigorta şirketinin tespitin ardından da karşılayacağı tutarın da üst limitini belirleyen listeye araç kasko değer listesi adı da verilmektedir.

GÜNCEL KASKO FİYATLARI

Özelmacıklı açıklamasında “Kira artışını yüzde
Sıradaki Haber Kirada Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkarsa Konut Kira Zammı Nasıl Olacak?