Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkent Ankara’ya 3. Otogar Sürprizi! 2 Milyon Vatandaşın Gözü Kulağı O Haberde..

Başkent Ankara’da vatandaşların merakla

Başkent Ankara’da vatandaşların merakla yıllardır beklediği en önemli konular arasında yer alan 3. otogar konusuyla ilgili gelişmeler yaşanıyor. Ankara’nın en büyük otogarı Aşti’den sonra Söğütözü cep otogarıyla birlikte 2 otogar olarak 6 milyon nüfusu olan şehire hizmet ediyor.

Uzun yıllardır Yenimahalle, Eryaman, Etimesgut, Sincan bölgesini kapsayacak yeni bir otogar projesi merakla beklenirken 3. otogar bu sefer gelecek mi soruları da sorulmaya başlandı. Milyonların yıllardır istediği ve talep ettiği yeni otogarla ilgili de Aşti bölgesinden olumlu kararlar çıkmazken Eryaman bölgesine oluşturulabilecek yeni otogar ise vatandaşları hem zamandan hem de yoldan kazandıracak. Şehrin Eskişehir yolu tarafında oturan vatandaşları otogardan başka bir şehire gitmek için Aşti’ye yolculuk yapması gerekiyor. Bu yolculuk çoğu zaman çok zorlu olurken 3. otogar iddiaları ise seçimden sonra tekrar gündeme geldi.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU’DA İLGİLENİYOR

Etimesgut Belediyesi’nde de seçilerek göreve başlayan Erdal Beşikçioğlu’na vatandaşların dile getirdiği bu taleple ilgili de Mansur Yavaş’la ortak hareket ederek 3. otogar için de çalışmaların başlaması planlanıyor.

ZAMANINDA BU AÇIKLAMALARA YER VERİLMİŞTİ

Konuyla ilgili olarak Ayaş Yolu üzerindeki Optimum AVM’nin yakınındaki arazide bir otogar çalışması yapılacağı iddia edilirken Altay Mahallesi Muhtarı Erol Ekici, “Projenin bölgeye faydası da olabilir zararı da olabilir.’’ Değerlendirmesinde bulunduğu açıklamada ‘‘Ben mahalle sakinlerinin de görüşünün alınmasını isterim. Buradan AŞTİ’ye gitmek zor oluyor. İstanbul’dan gelen vatandaş AŞTİ’ye gittikten sonra tekrar bu tarafa geliyor. Biz geçen hafta kaymakam beyinde olduğu bir toplantıda bu konuyu dile getirmiştik. Bizim indi bindi cep talebimiz olmuştu” ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili olarak yeni bir açıklama gelmezken vatandaşlar da yapılan proje çalışmalarına ilişkin güncel bilgilerin paylaşılmasını bekliyor.

Türkiye’de Merkez Bankası tarafından rasyonel
Sıradaki Haber Dev kesintiler sonrası faiz oranları değişti! 1 milyon TL’nin net tüm vergiler çıkınca faiz getirisi belli oldu