Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmailağa Cemaati’nin Lideri Hasan Kılıç Vefat Etti! Hasan Kılıç Kimdir ?

İsmailağa Cemaati’nin uzun yıllardır liderliğini yapan Hasan Kılıç vefat etti. Hasan Kılıç ile merak edilenleri bu yazımızın devamında sizlerle paylaştık.

İsmailağa Cemaati'nin uzun yıllardır

İsmailağa Cemaati’nin uzun yıllardır liderliğini yapan Hasan Kılıç, 22 Nisan 2024 günü 94 yaşında vefat etti. Cemaat tarafından yapılan duyuruda, Kılıç’ın “Şeyhimiz Hasan Efendi Hazretleri (Kuddise Sirruhû)’nun rahmet-i Rahmân’a kavuştuğu” ifade edildi.

Cenaze Töreni Nerede ?

Çok sayıda kişinin katılımının beklendiği Hasan Kılıç’ın cenaze töreni programı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Yaşlılığı nedeniyle bir süredir ölüme yakın olduğu bilinen Kılıç’ın vefatı, cemaat içinde yeni liderin kim olacağı konusunda da tartışmaları beraberinde getiriyor.

Cübbeli Ahmet de Taziye Mesajı Paylaştı

Geçmişte yaptığı açıklamalar nedeniyle cemaatten ihraç edilen Mahmut Ünlü, Cübbeli Ahmet ismiyle biliniyor. Ünlü de Hasan Kılıç’ın vefatı üzerine bir taziye mesajı paylaştı.

Hasan Kılıç Kimdi?

1930 yılında Trabzon’da doğan Hasan Kılıç, İsmailağa Cemaati’nin kurucusu Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatı sonrası 2022 yılında cemaatin liderliğine getirildi. Kılıç, tasavvuf ve dinî ilimler üzerine çalışmalar yürütmüş ve birçok kitap kaleme almıştır. Manevi derslerini Nuri Efendi’den alan Hasan Kılıç, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatından sonra yeni cemaat lideri oldu.

Yeni Lider Kim Olacak?

Hasan Kılıç’ın vefatı, İsmailağa Cemaati’nde yeni liderlik için bir boşluk yarattı. Cemaat içinde yeni liderin kim olacağına dair farklı görüşler mevcut ve ilerleyen günlerde konu ile ilgili detaylar belli olacak.

Ankara'da hava durumunun hafta sonu
Sıradaki Haber Ankaralılar hafta sonuna sakın plan yapmayın! Uzman isim uyardı evden çıkışlar iptal