Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahkeme Kararını Verdi! Polatlara Tahliye Kararı

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat soruşturmasında tutuklu bulunan tüm şüpheliler, “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan tahliye edildi.

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan

Geçtiğimiz aylarda Dilan Polat ve Engin Polat çifti kara para aklama, Vergi usul kanuna muhalefet ve Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek suçlamalarıyla adliyeye sevk edilerek tutuklanmışlardı. Sosyal medyanın gözü kulağının bu davada için mahkeme son kararını verdi.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkındaki soruşturma henüz tamamlanmazken bu ay yapılan tutukluluk incelemesinde Savcı, Dilan Polat, Engin Polat ve diğer tutuklu isimlerin, “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan dosyanın geldiği aşama da dikkate alınarak tahliyelerini isteyerek serbest bırakıldı.

Engin Polat Ve Dilan Polat Çiftine Tutukluluk Kararı Devam Ediyor

Engin Polat Ve Dilan Polat çiftinin tutukluluk kararları devam ederken, Polat çiftinin yakınlarına tahliye kararı verildiği açıklandı. Dava savcısı, Polat çifti için “Örgüt kurma ve yönetme” suçu ile “kara para aklama” suçu bakımından ise dosya üzerindeki çalışmaların devam ettiğini belirterek tutukluluklarının devamını istedi.

 

 

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Sıradaki Haber Aile Bakanlığı Mayıs ayı sosyal destek ödemelerini açıkladı! 40’dan fazla destek paketi duyuruldu hemen başvurun