Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteoroloji O İlleri Uyardı! Kış Geri Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son verilerini yayınlayarak o illeri uyaran açıklamasını yaptı. Hava sıcaklıklarının düşeceği o illerde kış geri geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre Ülkemizin bazı bölgelerinde sıcaklıklar düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan il il sıcaklık düşüklükleri sonrasında yağışlar etkili olacak.

Ülkemizin genelinde parçalı bulutlu bir hava beklenirken, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Eskişehir, Sivas ve Van çevrelerinde sağanak yağışlarla birlikte zaman zaman gök gürültüsü de görülmesi beklenmektedir.

Hava Sıcaklıkları Düşecek

Hava sıcaklıklarının Karadeniz’de 3-5 derece azalacağı, diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik yaşanmayacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği duyuruldu.

Kuvvetli Yağışlar İçin Uyarı Yapıldı

Yağışların, Kıyı Ege, İstanbul, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile Edirne’nin güney, Balıkesir’in kuzey ve batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklenirken herhangi bir olumsuzluğa karşı vatandaşlar uyarıldı.

 

 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Askeralma
Sıradaki Haber MSB Mayıs 2024 celbi açıklandı! MSB askerlik yeri sorgulama ekranı