Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıfır Faiz Kredi İle TOGG Müjdesi! Kredi Desteği İle TOGG Satışları Yapılacak

Ülkemizin yerli göz bebeği aracı olan TOGG almak isteyenlere sıfır faiz kredi ile alım müjdesi geldi. 800 Bin lira kredi desteği ve alımlar ile ilgili detaylı bilgiler yazımızda sizlerle.

Ülkemizin yerli göz bebeği

TOOG’un çok sevilen T10X modelinin ardından daha uygun fiyatlı olacağı belirtilen yeni elektrikli SUV modelinin duyurusu araç almak isteyenlere duyuruldu.

Yeni Togg elektrikli SUV modeli T8X için sıfır faiz kredi desteği ile satışa sunulmaya hazırlanıyor. Togg CEO’su Gürcan Karakaş, bu yeni modelin B segmentinde yer alacak bir kompakt SUV olacağını ve 2025’te alıcı ile buluşturulacağını duyurdu. TOGG CEO’sundan gelen açıklamaya göre, T8X elektrikli sedan modeli T10F’den sonra tanıtılacak.

TOGG’un Nisan ayı satış kampanyasında T10X modeli için 800 bin TL‘ye kadar faizsiz kredi imkanı sunularak alımların hızlanması hedeflenmişti. Alınan kredilere ise 12 vade ile ödeme kolaylığı getirilirken vade süresini uzatmak isteyen vatandaşlar için ise ikinci bir seçenek olarak 800 bin liraya kadar yüzde 1.99 faizle 30 aylık ödeme seçeneği sunuldu.

 

Türkiye’de Temmuz ayına kısa bir
Sıradaki Haber Sigaraya 4 TL alkole 166 TL ve akaryakıta 2 TL o tarihte ÖTV zammı geliyor! Cumhurbaşkanı kararı verecek