Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SSK Bağkur emeklisinin dev promosyon ödemesi için son başvuru tarihi açıklandı

Türkiye’de emekli maaş promosyonlarını
Türkiye’de emekli maaş promosyonlarını yükseltmek isteyenler bu süreçte en yüksek ödemeyi de sağlayan bankalar için harekete başladı. Burada son başvuru tarihleri de belli oldu.
Maddi olarak zorlanan emekliler ve düşük emekli aylıkları da emekli vatandaşı banka promosyonlarına da yöneltmiş durumda. Emekli maaş kampanyası daha iyi şartları uygun bir banka taşıma telaşına düşerken bankanın da bu konularda daha iyi olabileceği konusunda araştırmalar da gerekti.
Emekli vatandaşların promosyon için elini çabuk tutması gerekirken 25 bin TL’ye kadar artan maaş promosyonlarında da ay sonu itibariyle kampanyalar bitebilir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da çağrısıyla, özel bankalar, emekliler için birçok fırsat sunmaya başladı. Özel bankalar sadece maaş promosyonlarını yükseltmekle kalmadı, aynı zamanda kredi fırsatları da sunmaya başladı. Bu yüzden kafalar da karışmaya, başladı, kararsızlık arttı. Ancak elleri çabuk tutmak gerekiyor.
YENİ GÜNCEL PROMOSYON NASIL ALINIR?
Türkiye’de banka üzerinden daha önce alınan promosyonun yeni güncel ödemesini nasıl alırız? İade işlemlerinin tamamlanmasından hemen sonra banka toplam promosyon tutarını da kişinin hesabına aktarıyor.
Bankasından da yüksek maaş promosyonu almak isteyenlerin de üç yıl süresi dolmak üzereyse güncelleme yapmaları da gerekebiliyor. 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekli vatandaşlar da eğer isterlerse daha yüksek promosyon ödemesi belirleyen bankalara da giderek yeni ödemelerini alabilir.
Bankaların Nisan ayı kampanyalarının bitiş tarihi 30 Nisan olarak belirlendi. 30 Nisan’a kadar elinizi çabuk tutarak işlemleri tamamlamalısınız.
Türkiye’de bankalar artan işlem hacmi
Sıradaki Haber ATM’lerde yeni güncelleme! Bu paralar da geçersiz oldu