Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye İş Bankası başvuran emeklilerin hesaplarına 3 gün içerisinde ödemelerini yatıracak

Türkiye’de emeklilere Mayıs ayının

Türkiye’de emeklilere Mayıs ayının sürpriz gelişmeleri erkenden duyuruldu. İş Bankası’nın emeklilerin hesaplarına yatıracağı tutarlar açıklandı

Geçtiğimiz dönemlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamu bankalarının promosyon ödemelerini güncelleyeceği duyurulurken özel bankaların da buna göre düzenleme yapacağını ifade etmişti. Bu duyurular sonrasında kamu bankaları promosyon ödemelerini de güncelleme sürecine doğru ilerledi. Bu doğrultuda özel bankalarda rekabete girerek rakamı yükseltti.

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ 2024

Banka resmi internet sayfasından yaptığı duyuru da, “Bi’ emekli olayım ilk iş hayallerimi gerçekleştireceğim diyenler emekli maaşını İş Bankası’ndan alıyor, 12.000 TL’ ye varan nakit promosyon kazanıyor. Siz de emekli maaşınızı İşCep’ten kolayca İş Bankası’na taşıyabilir, promosyon talebinde bulunabilirsiniz.” ifadelerine yer verdi.

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.
Maaş AralığıPromosyon Tutarı
10.000 TL’ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar5.000 TL
10.000 TL – 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar8.000 TL
15.000 TL – 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar10.000 TL
20.000 TL ve daha fazla olanlar12.000 TL
Ankara'da Cumartesi günü elektrik kesintisinin
Sıradaki Haber 4 Mayıs Cumartesi Ankara elektrik kesintisi! Ankara’da bugün elektrik kesintisi var mı?