Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyarı Sonrasında Deprem Oldu! Tokat’ta 5,6 Büyüklüğünde Deprem

Sismik sarsıntı araştırma derneği Türkiye’de batı ve orta şeritte depremler olacağını açıklamasının ardından Tokat’ta deprem meydana geldi.

Sismik sarsıntı araştırma derneği
Tokat’da dün gece meydana gelen depremin ardından kent bir kez daha sallandı. 5.6 büyüklüğündeki depremde bazı köylerde evlerin yıkıldığı ve araştırma çalışmaların devam ettiği duyuruldu.

Dün gece de aynı bölgede deprem yaşanırken AFAD bu bölgede, Sulusaray ilçesi merkezli meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.6 olarak ölçtü. Depremin derinliği ise 5.9 kilometre olarak ölçüldü. Depremin meydana geldiği nokta yüzeye yakın olması nedeni ile deprem daha şiddetli hissedildi.

Tokat Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç, yaptığı ilk açıklamada kentte can kaybı olmadığını, iki minarenin hasar gördüğünü Buğdaylı köyünden ise yıkılan evler olduğuna dair haberler olduğunu söyledi.

İçişleri Bakan Ali Yerlikaya Tokat’ta Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin hemen ardından yaptığı açıklamada Tokat halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek Tokat valiliğinin AFAD ve ilgili kurumların saha çalışmasına başladığını bildirdi.
Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavusoğlu
Sıradaki Haber Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavusoğlu ve yönetimi Ankara Cumhuriyet Başsavcısı’nı ziyaret gerçekleştirdi!