Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Valilik’ten Ankara’ya Yeni Uyarı Yapıldı: Dolu Ve Sel Baskınlarına Dikkat!

Ankara, son birkaç gündür yoğun yağışların etkisi altında kaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarılara göre, bu durum yarın da devam edecek.

Ankara, son birkaç gündür

Sağanak yağışlar, yarın öğle saatlerinden sonra başlayarak gece geç saatlere kadar aralıklı olarak etkili olacak. Yağışların ani ve şiddetli olması nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışı riski yüksek şekilde bulunacaktır.

Ankara Valiliği, vatandaşları bu tehlikelere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Özellikle dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durulması, yağış sırasında evden dışarı çıkılmaması ve yetkililerin uyarılarının takip edilmesi önem taşıyor.

Ankara Valiliği, Meteoroloji’nin uyarısının ardından vatandaşları uyardı. Valiliğin Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi’nden alınan son verilere göre yarın Ankara genelinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” denildi.