89 milyon vatandaşa duyuruldu! Vatandaşlık maaşı geliyor

89 milyon vatandaşa duyuruldu! Vatandaşlık maaşı geliyor
Türkiye'de emekli, dar gelirli, ev hanımları ve işsiz vatandaşları da ilgilendiren son dakika açıklamaları geldi. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre de milyonlarca vatandaşı da ilgilendiren yeni paket hazırlığının başladığı...

Türkiye'de emekli, dar gelirli, ev hanımları ve işsiz vatandaşları da ilgilendiren son dakika açıklamaları geldi. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre de milyonlarca vatandaşı da ilgilendiren yeni paket hazırlığının başladığı ifade edildi.

AİLE DESTEK BİTİYOR

Aile destek programı ödemesi artık sona doğru geliyor. Haziran ayı ödemelerinin de hesaplara yatırılmasından sonra da aile destek programı ödemeleri de sona erecek.

KABİNEDE GÜNDEM MADDESİ

İhtiyacı olan vatandaşlar için yeni destek paketi konuşuluyor. AK Parti kaynakları tarafından gelen haberlere göre de dar gelirliler, ev hanımları ve emekliler için de yeni kapsamlı bir paket hazırlığı yapıldı. Başlatılacak destek paketi kapsamında da dar gelirli aileye, emekliye ve ev hanımlarına da yeni destekler sunulacak.

VATANDAŞLIK MAAŞI MI GELİYOR?

Türkiye'de bir seçim müjdesinin daha hayata geçeceği ifade edilirken seçim sürecinde de açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlık maaşı adı altında dar gelirlilere destek ödemesi yapılacağını söyledi. Gelen son dakika açıklamalarına göre de AK Parti kaynakları da, yeni destek paketi üzerinde de çalıştıklarını, bugün yapılacak kabine toplantısında da destek paketinin ilk detayları netleşecek ve çalışmalar da hızlandırılacak.

NE ZAMAN?

Gelen haberlere göre aile destek programı ödemeleri de Temmuz ayının ilk haftası da sona erecek. Yeni destek paketinin de Temmuz ayında hayata geçmesi sonrası da emekli, ev hanımı ve dar gelirliler de başta olmak üzere de toplumun da birçok kesimini ilgilendiren desteklerin de hayata geçeceği öğrenildi. Elektrik, doğalgaz faturası, nakdi destek olmak üzere birçok kalemde destek ödemeleri yapılacak.