Altındağ Belediyesi'nden hayvansever adım! Veteriner kliniği ve barındırma hizmeti veriliyor

Altındağ Belediyesi'nden hayvansever adım! Veteriner kliniği ve barındırma hizmeti veriliyor
Hayvan dostlarımızın sağlığı ve güvenliği için de çalışan Altındağ Belediyesi, ücretsiz hayvan ambulansı, hayvan barınağı ve hayvanlara sağladığı tüm imkanlarla gayretli bir çalışma yürütüyor.

Altındağ Belediyesi hayvansever adımını duyurdu. Altındağ Belediyesi, ücretsiz hayvan ambulansı, hayvan barınağı gibi hayvanlara yönelik birçok imkan sunmaya devam ediyor.

Altındağ Belediyesi sahipsiz veya güçten düşmüş hayvanların toplatılması, kısırlaştırılması, aşılanması, gerekli tıbbi bakımlarının yapılması ve işaretlenmesi, alındığı ortama geri bırakılması ve sahiplendirilenlerin kayıt altına alınması gibi konulara öncelik verirken aynı zamanda geçici bakımevine gelen hayvanlar öncelikle "Sahipsiz Hayvan Kayıt Defteri"ne kaydedilerek müşahede altına alınıyor. Ardından ise hayvanların tedavileri gerçekleştiriliyor.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

Sağlık kontrolü, aşı ve bakımlarının ardından Altındağ Belediyesi tarafından hayvanlar ya alındıkları yere geri bırakılıyor ya da Altındağ Belediyesi barınağında sahiplenilmek için bekliyor.

Altındağ Belediyesi'nin hayvan barınakları, toplatıp getirilen başıboş sokak köpeklerine, sahipleri tarafından bakılamayan hasta ve yaşlı hayvanlara kucak açıyor. Bakımevine gelen köpekler bilgisayar ortamında kayıt altında alındıktan sonra iç ve dış parazitlere karşı ilaç uygulaması yapılıyor ve müşahede altına alınıyor.

Sahipleri tarafından getirilip bırakılan köpekler ise kendilerine bakacak bir aile bulunana kadar bakımevinde tutuluyor. Bu süreçte ise hayvanların beslenmesi kuru mama ile yapılıyor. Sizler de konuyla ilgili iletişime geçmek için (0312) 507 01 21 numaralı telefonu arayabilir ve sokak hayvanlarına uygun şartların, bakımlarının ve beslenmelerinin güvenli şekilde karşılanmasını sağlayabilirsiniz.