Ankara Sincan Belediyesi'nden Mezarlıklara Servis Hizmeti!

Ankara Sincan Belediyesi'nden Mezarlıklara Servis Hizmeti!
Sincan Belediyesi ücretsiz mezarlık servis hizmetine yeniden başladı. Güvenli bir şekilde mezarlıklara gitmek isteyen vatandaşlar için başlayan bu hizmet pandemi nedeniyle durmuştu.

Ankara Sincan Belediyesi'nden birçok belediyeye örnek olacak hizmet geldi. Sincan Belediyesi'nde pandemi nedeniyle ertelenen ücretsiz mezarlık servisleri hizmeti yeniden başladı. Sincan Belediyesi'nin yeniden başlatmış olduğu bu hizmet sayesinde vatandaşlar her Cuma belirlenen güzergahlar üzerinden ücretsiz servislerle kabir ziyaretinde bulunabilecek.

Sincan Belediyesi ücretsiz mezarlık servis hizmetine yeniden başladı. Güvenli bir şekilde mezarlıklara gitmek isteyen vatandaşlar için başlayan bu hizmet pandemi nedeniyle durmuştu. Pandemi sonrası şimdi yeniden hayata geçirilen hizmet Sincanlı vatandaşları oldukça mutlu etti.

SİNCAN'DA BU HİZMET YENİDEN BAŞLADI!

Mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen Sincanlı vatandaşlar için artık servisler her hafta Cuma günü 09.00 ila 14.00 saatleri arasında ring atmaya başlayacak.

Servislerden biri Plevne, Akşemsettin, İstasyon, Ahi Evran Muhtarlıkları ile Sanayi ve Buhara Caddesi üzerinden vatandaşları Çimşit Mezarlığına götürecek. İkinci servis Çarşı merkezinden hareket edecek. Atatürk Caddesi, Zeki Uğur Caddesi, Buhara Caddesi üzerinden Çimşit Mezarlığına ulaşacak.

HER CUMA MEZARLIK ZİYARETİ YAPILABİLECEK!

Yine saat 09.00'da Sincan Belediyesi Fatih ek binası önünden hareket edecek olan otobüs, M. Akif Ersoy ve İzmir Caddeleri; GMK Bulvarı ve Sincan OSB istikametinden Çimşit Mezarlığına ulaşacak.

Mezarlıkta bir saat bekleyen servis aynı güzergah üzerinden dönecek, vatandaşları belirlenen duraklarda bırakacak. Servislerde toplu taşıma araçlarında alınan önlemler geçerli. Vatandaşlar maskesiz servise binemeyecek, sosyal mesafe kuralına uyulacak. Servisler Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor.