Ankara'da 1 Mayıs kutlamaları orada yapılacak

Ankara'da 1 Mayıs kutlamaları orada yapılacak
Türkiye'de Ankara'da 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın Ankara'da nerede kutlanacağı da belli oldu.DİSK, KESK, TMMOB, ATO ve ADO tarafından gelen çağrılara göre de saat 12.00'de AKM önünden yürüyüşün başlayacağı ve 13.30 itibariyle...

Türkiye'de Ankara'da 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın Ankara'da nerede kutlanacağı da belli oldu.DİSK, KESK, TMMOB, ATO ve ADO tarafından gelen çağrılara göre de saat 12.00'de AKM önünden yürüyüşün başlayacağı ve 13.30 itibariyle de Tandoğan Meydanı'nda miting başlayacak.

Ankara'da ki kutlamaların da bu yıl ki adresi Tandoğan (Anadolu) Meydanı oldu. DİSK İç Anadolu Bölge Temsilciliği, KESK Ankara Şubeler Platformu, TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, Ankara Tabip Odası (ATO) ve Ankara Diş Hekimleri Odasınca kutlamaların "Yaşasın 1 Mayıs" sloganıyla yapılacağı ifade edildi.

Çeşitli mesleklerden de örgütlerin, STK'ların ve siyasi partilerin de buluşma adresi Tandoğan Meydanı olacak.

RESMİ GAZETE'DE YAYINLANDI

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul, Ankara ve İzmir'de Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İst. Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferleri ücretsiz olacak.