Ankara'da 15 yaşındaki çocuk ablasını sırtından bıçakladı!

Ankara'da 15 yaşındaki çocuk ablasını sırtından bıçakladı!
Ankara'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 15 yaşındaki çocuk ablasını sırtından bıçakladı. 16 Yaşındaki genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ankara'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 15 yaşındaki çocuk, tartıştığı ablasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. 16 yaşındaki genç kıza gerekli tüm müdahaleler yapılırken genç kız hayatını kaybetti.

Ankara'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 15 yaşındaki çocuk ablasını sırtından bıçakladı. 16 Yaşındaki genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay, 26 Nisan günü Altındağ ilçesine bağlı General Zeki Doğan Mahallesi’ndeki 551. Sokak’ta yer alan bir apartman dairesinde meydana geldi.

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ!

15 yaşındaki E.İ, kendisinden bir yaş büyük ablası B.S.İ. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine E.İ, ablasını sırtından bıçakladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan B.S.İ. yaşamını yitirdi. Saldırıyı gerçekleştiren ve ruhsal problemleri olduğu öğrenilen E.İ. ise yakalanarak gözaltına alındı.