Ankara'da arıza yapan aracını kaldırmak için yardım çağıran sürücü kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti

Ankara'da arıza yapan aracını kaldırmak için yardım çağıran sürücü kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti
Başkent Ankara'dan bugün kötü haber geldi. Ankara'da arıza yapan bir kamyonet sürücüsü, aracını da kaldırmak için yardım çağırdığı kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine de çok sayıda polis ve sağlık...

Başkent Ankara'dan bugün kötü haber geldi. Ankara'da arıza yapan bir kamyonet sürücüsü, aracını da kaldırmak için yardım çağırdığı kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine de çok sayıda polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi.

Ankara'da arıza yapan aracını yoldan kaldırmak adına yardım isteyen kamyonun altında kalan sürücünün vefat ettiği haberi geldi. Gelen haberlere göre de sürücünün ismi henüz öğrenilemezken kullandığı kamyonet plakası 33 DYC 87 olurken Gölbaşı istikametine giden şoför Mevlana Bulvarı üzerinde arıza yaptı.

Kamyonetini de o anda sağ şeride çeken sürücü de, aracını yoldan kaldırabilmek adına bölgeye vinçle beraber kamyon çağırdı. Arıza yapan kamyonetini de vinçle kamyonun kasasına yükletmek isteyen sürücü yardıma gelen 33 VZ 058 plakalı kamyonun geri ilerlediği sırada altında kaldı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye de gelen sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde de kamyonet sürücüsünün hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.