Ankara'da dolmuş fiyatlarına yüzde 70 zam gelmesi bekleniyor!

Ankara'da dolmuş fiyatlarına yüzde 70 zam gelmesi bekleniyor!
Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Murat Yılmazer, zam taleplerini Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne (ABB) ilettiklerini açıkladı.

Minibüslerin artan maliyeti hakkında konuşan Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Murat Yılmazer "Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne 70 oranında zam talebimizi ilettik. Tam biniş için 25-26 lira, öğrenci için 15 lira zam talebinde bulunduk. Mayıs ayının sonuna kadar sonuçlanır" dedi.

Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Murat Yılmazer, Eliphaber'den Deniz Dalgıç'ın sorularına yanıt verdi. Yılmazer, akaryakıt, yedek parça, sanayi masrafları, kasko, sigorta, bağkur primleri gibi artan maliyetlerden bahseden "Büyükşehir Belediyesi'ne zam talebimizi ilettik. Kendileri de bu konuyla ilgili çalışıyorlar. Zam talebimiz yüzde 70 oranında. Tam biniş için 25-26 lira, öğrenci için 15 lira zam talebinde bulunduk" dedi. Zam taleplerinin henüz sonuçlanmadığını söyleyen Yılmazer, "Bizler şu an maliyetine taşımacılık yapıyoruz. Ankara'da tam biniş ücreti 17 lira, öğrenci biniş ücreti 10 lira. Burada kurtarır bir rakam kalmadı" ifadelerine yer verdi.

ARTAN MALİYETLERDEN BAHSETTİ!

Ankara Minibüsçüler Odası Başkanı Murat Yılmazer, zam taleplerini Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne (ABB) ilettiklerini açıkladı. Yılmazer "Büyükşehir Belediyesi'ne zam talebimizi ilettik. Kendileri de bu konuyla ilgili çalışıyorlar. Zam talebimiz yüzde 70 oranında. Tam biniş için 25-26 lira, öğrenci için 15 lira zam talebinde bulunduk. Henüz nihai bir sonuç yok. Görüşme olmadı" dedi.

Zam taleplerinin henüz sonuçlanmadığını ifade eden Yılmazer "Zamla alakalı talebimizin bir an önce çözümlenmesini talep ediyoruz. Zannedersem mayıs ayının sonuna kadar sonuçlanır. Büyükşehir Belediyesi'nden böyle alınmış bir karar yok. Ancak bizim bu konuyla ilgili müracaatımız oldu" şeklinde konuştu.

ZAM TALEBİNE HENÜZ YANIT GELMEDİ!

Yılmazer, "Şu an ülkenin ekonomik durumu belli. Özellikle akaryakıt, yedek parça, sanayi masrafları, kasko, sigorta, bağkur primleri gibi başlıca ana girdilerde ciddi manada artış oldu. Bizler şu an maliyetine taşımacılık yapıyoruz. Ankara'da tam biniş ücreti 17 lira, öğrenci biniş ücreti 10 lira. Burada kurtarır bir rakam kalmadı" ifadelerini kullandı.