Ankara'da yemek yemeden önce bunlara mutlaka bakmalısınız! Adisyondaki rakamlar iştah kaçıracak

Ankara'da yemek yemeden önce bunlara mutlaka bakmalısınız! Adisyondaki rakamlar iştah kaçıracak
Son dönemlerde Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmelerle birlikte özellikle de yüksek enflasyon hayat pahalılığını beraberinde getirdi.

Ankara yemek kültürü açısından zengin illerimiz arasında yer alıyor. Hafta sonu ailelerin en büyük aktivitelerinden birisi dışarıda vakit geçirmek olurken bunların başında da dışarıda baş başa yemek geliyor. Şimdi sizlerle paylaşacağımız bu adisyonları görünce iştahınız kapanabilir. İşte Ankara'da yemek yemenin maliyeti...

Son dönemlerde Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmelerle birlikte özellikle de yüksek enflasyon hayat pahalılığını beraberinde getirdi. Hayat pahalılığı vatandaşların maaşlarının ancak ihtiyaçlarını karşılarken eskisi gibi sosyalleşmek hayal oldu. Ailesi ile dışarıda yemek yemek isteyen vatandaşlar uygun fiyatlara yönelmeye çalışırken bu adisyonlar sizlerin de iştahının kaçmasına neden olacak gibi duruyor.

ANKARA'DA ADİSYONLAR DUDAK UÇUKLATIYOR!

Ankara'nın birbirinden popüler lezzetleri ile hafta sonu dışarıda yemek yemeyi düşünenler için hazırladığımız bu haber hayat pahalılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Yüksek enflasyon birçok kalemde fiyatları etkilerken dışarıda yemek yemek eski kolaylığını kaybetti. Özellikle de kalabalık aile yemekleri sadece misafirliklerle sınırlı kaldı. İşte Ankara'da önümüze çıkan, iştahınızın kapanmasına neden olacak bazı adisyonlar...

Ankara'nın efsane mekanı Trilye'nin Nisan 2024 fiyatlarına bakıldığında kesilen hesabın 4 bin 190 TL olduğu görüldü.

Popüler Uzak Doğu mutfağı Quick China'da 1000 TL üstünde gelen adisyon yine günün en çok konuşulan olayı olmuştu.

Devlete ait işletmeler, diğer yerlere nazaran çok daha ucuz kalırken Sayıştay'ın Gölbaşı tesislerinde adisyondaki rakam bu şekilde yer aldı.

Sıralı Kebap'ın kahvaltı ücreti 1150 TL olarak önümüzde çıkıyor.

Her zaman pahalı olan ama lezzetleriyle damağınızı şenlendirecek Tavacı Recep Usta'da rakam 2 bin 790 TL olarak görüldü.

Efsane pideci Kebap 49'da adisyondaki rakam 3 bin 435 TL olarak karşımıza çıkıyor.