Ankaralılar Cumartesi gününe dikkat! Evden dışarı atım bile atmayın resmen gök yarılacak

Ankaralılar Cumartesi gününe dikkat! Evden dışarı atım bile atmayın resmen gök yarılacak
Ankara hava durumu araştırması binlerce Ankaralı tarafından yapılıyor. Özellikle de Ankara'da hafta sonu havanın nasıl olacağı merak ediliyor.

Ankaralı vatandaşlar hafta sonuna yaklaşırken planlarını gerçekleştirebilmek adına hava durumu araştırması yapmaya devam ediyor. Günün erken saatlerinde ''Ankara hava durumu'' araştırması yapılırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü dikkat çeken raporları paylaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan hava durumu raporlarının ardından Cumartesi günü vatandaşların canını sıkacak bir hava hakim olacak.

Ankara hava durumu araştırması binlerce Ankaralı tarafından yapılıyor. Özellikle de Ankara'da hafta sonu havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Hafta sonu dışarıda ailesi ya da arkadaşları ile vakit geçirmek isteyenler Ankara hava durumu araştırması yaparken Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporlarını paylaştı.

ANKARALILAR DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan hava durumu raporunda Cumartesi günü dikkat çekti. Cumartesi günü Ankara'da gök gürültülü sağanak yağış olması beklenirken vatandaşların evden bile çıkmaması gerektiği ifade edildi. Geçtiğimiz haftalarda Ankara'da meydana gelen sağanak yağışta evleri su basmış, metro bozulmuş ve aynı zamanda birçok vatandaş mahsur kalmıştı.

Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağışın Ankara'da etkisini göstermesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Ankara'nın kuzey ve batısı, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı ve Çorum çevrelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.