Ankaralılar hesaplarını kontrol etsin! 1000 TL ödeme hesaplara yattı

Ankaralılar hesaplarını kontrol etsin! 1000 TL ödeme hesaplara yattı
Ankara'nın güzide ilçeleri arasında yer alan Kızılcahamam Belediyesi tarafından bugün resmi X hesaplarından açıklama yapıldı. Gelen açıklamalara göre de Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaşayan vatandaşlar için de 1.000...

Ankara'nın güzide ilçeleri arasında yer alan Kızılcahamam Belediyesi tarafından bugün resmi X hesaplarından açıklama yapıldı. Gelen açıklamalara göre de Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaşayan vatandaşlar için de 1.000 TL'lik jeotermal ısınma destekleri kartlarına yüklendiği ifade edildi.

Belediyenin resmi X hesabından yapılan açıklama da, "Sosyal desteklerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sosyal kart sahibi vatandaşlarımızın kartlarına nisan ayı jeotermal ısınma destekleri yüklenmiştir." ifadelerine yer verildi.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından gönderilen mesajda, "Jeotermal Isınma Desteği konu başlıklı mesaj içeriğinde; Kıymetli Hemşehrim; Jeotermal ısınma desteği olan 1.000 TL kartınıza yüklenmiştir. Bu bedel ile sadece Jeotermal A. Ş.'de kullanılabilir. Sevgi ve saygılarımla."

Süleyman Acar Kızılcahamam Belediye Başkanı olarak yeni dönemde de sosyal yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarının yanında olacaklarını da ifade etti.

KIZILCAHAMAM İLÇESİ

Kızılcahamam, eski ismiyle Yabanabad, Ankara ilinin kuzey kısmında yer alan bir ilçesidir. E5 Ankara-İstanbul Devlet karayolu üzerindedir. Kızılcahamam, Çubuk, Kahramankazan, Ayaş, Güdül, Çamlıdere ilçeleri ile Bolu ve Çankırı illeri arasında kalır. Dağlık ve ormanlık bir ilçe olan Kızılcahamam, 1712 kilometrekarelik bir alanı kaplar. İç Anadolu ile Karadeniz arasında geçişi sağlar. Köroğlu Dağları ilçenin en önemli dağı, Sakarya Irmağı'nın kollarından biri olan Kirmir Çayı da ilçedeki en önemli akarsudur. Ankara'ya içme suyu sağlayan Kurtboğazı, Eğrekkaya ve Akyar barajları Kızılcahamam Belediyesi sınırları içerisinde kalmaktadır.