Ankara'nın bu parkları birçok şehirden bile güzel! En iyi parklar sıralaması yapıldı ilk sırada bakın neresi var

Ankara'nın bu parkları birçok şehirden bile güzel! En iyi parklar sıralaması yapıldı ilk sırada bakın neresi var
Parklar her ilde vatandaşların sosyal alanları arasında yer alırken Ankara'nın dillere destan parkları vardır. Başkent'te vatandaşlar yaz, kış demeden bu parklara akın eder.

Ankara İç Anadolu'da bir şehir olmasına rağmen yeşil alanları ile en çok dikkat çeken illerimiz arasında yer almaktadır. Aradığınız birçok şeye kolaylıkla ulaşabileceğiniz, bir büyükşehre kıyasla ulaşımın oldukça rahat ve kolay olduğu Ankara'da özellikle de yaz ayları için vatandaşların en yoğun ilgi alanı parklardır.

Parklar her ilde vatandaşların sosyal alanları arasında yer alırken Ankara'nın dillere destan parkları vardır. Başkent'te vatandaşlar yaz, kış demeden bu parklara akın eder. Hala Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından birçok alan inşa edilmeye devam edilirken Ankara'nın en güzel parkları gündeme geldi.

ANKARALILAR BU PARKLARA AKIN EDİYOR! 

Ülkemizin başkenti Ankara, yalnızca müzeleri ile değil birbirinden güzel parklarıyla da ziyaretçilere keyifli bir seyahat rotası sunuyor. Özellikle şehir yaşamından bunalan Ankaralılar için adeta bir kaçış rotası olan bu parklar, turistler için de tam bir dinlence alanı olmayı başarıyor.

Ankara'ya gelen ilk olarak ziyaret edeceği 10 yer arasında birçok park yer almaktadır. Yeşil ve düzenli alanları ile Ankara'nın parkları bile bir başkadır. Sizler de arama motorları üzerinde ''Ankara'da neresi gezilir?'' sorusunun yanıtını araştırmaya devam ediyorsanız Ankara'da ziyaret edebileceğiniz birbirinden güzel bazı parklar şu şekilde yer almaktadır;

1. Botanik parkı

2. Seğmenler parkı

3. Kuğulu park

4. Portakal çiçeği parkı

5. Göksu parkı

6. Altınpark

7. Cemal Süreyya parkı

8. Kurtuluş parkı

9. Ankara gençlik parkı

10. Dikmen vadisi park

11. Harikalar diyarı parkı

12. Atatürk orman çiftliği

13. Ahlatlıbel Atatürk parkı

14. Meclis parkı

15. 50. yıl parkı

16. Sincan evcil hayvanlar parkı

17. İsmet İnönü Parkı

18. 30 Ağustos Zafer parkı