Ankara'yı sadece metroyla gezeceksiniz! Yeni metro müjdesi tüm Ankaralılara verildi

Ankara'yı sadece metroyla gezeceksiniz! Yeni metro müjdesi tüm Ankaralılara verildi
Nüfus sayısı her geçen gün artan Ankara'da ulaşım desteğine daha fazla ihtiyaç doğarken milyonlarca Ankaralıyı yakından ilgilendiren bir açıklama geldi.

Başkent Ankara şehir içi ulaşım kolaylığı ile en çok sevilen büyükşehirler arasında yer alırken tüm Ankaralıları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Birçok farklı ağ ile Ankara'da ulaşım oldukça kolay hale gelirken ulaşımın daha da kolaylaşması için yeni çalışmalar sürmeye devam ediyor.

Nüfus sayısı her geçen gün artan Ankara'da ulaşım desteğine daha fazla ihtiyaç doğarken milyonlarca Ankaralıyı yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Ankaralılar şehir içi toplu taşımada en çok metro kullanırken kentteki metro ağının gelişeceğine ilişkin müjde de verildi. Türkiye'de en çok yatırım alan konulardan birisi de ulaşım olurken özellikle de Başkent'te ulaşım ağının genişlemesi için yeni çalışmalar planlanmaya devam ediliyor.

ANKARALILARA MÜJDELİ GELİŞME!

Hem Bakanlık hem de Belediyeler tarafından ulaşımın Türkiye'nin dört bir yanında kolaylaşması için çalışmalar hızla sürmeye devam ederken Başkent ile ilgili müjdeli bir haber verildi. Ankara'da tartışmasız en çok kullanılan ulaşım ağı metro olurken yakınında metro olmayan milyonlarca Ankaralıyı yakından ilgilendiren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ankara’da metro ağının gelişmesi için çalışmalar devam ederken kentin merkezi noktalarına aktarmasız metro ağı için harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) geçtiğimiz yıl konu hakkında açıklamalarda bulundu. ABB,  kent halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni projelere imza atmayı sürdürürken raylı sistem eksiğini de ihtiyaç olan bölgelerde gidermek üzere bir takım projelere imza atılıyor.

Ankara’da hayata geçmesi beklenen beklenen Dikimevi – Mamak metro hattı için ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan açıklama kapsamında Dikimevi – Mamak metro hattı için adım atıldığı öğrenildi.