Beşiktaş- Ankaragücü maçı ne zaman?

Beşiktaş- Ankaragücü maçı ne zaman?
Beşiktaş ve Ankaragücü arasındaki ilk maç Ankara'da golsüz berabere sonuçlanırken Beşiktaş Türkiye Kupası'nda ilerlemek için kararlı bir şekilde ilerlemek istiyor ve taraftarlarının önünde Ankaragücü'nü mağlup ederek finale yükselmeyi hedefliyor.

Beşiktaş-Ankaragücü arasında oynanması beklenen maçın detayları birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Beşiktaş ve Ankaragücü arasında oynanacak olan futbol maçının tarihi ve saati merak edildi. Peki Beşiktaş- Ankaragücü maçı ne zaman? Beşiktaş- Ankaragücü maçı ne zaman oynanacak?

Beşiktaş ve Ankaragücü arasındaki ilk maç Ankara'da golsüz berabere sonuçlanırken Beşiktaş Türkiye Kupası'nda ilerlemek için kararlı bir şekilde ilerlemek istiyor ve taraftarlarının önünde Ankaragücü'nü mağlup ederek finale yükselmeyi hedefliyor. Taraftarlar, takımlarını desteklemek için stadyumu dolduracaklarından, bu maç büyük bir heyecanla bekleniyor. Beşiktaş için bu maç, kupada ilerlemek adına kritik bir adım olacak.

BEŞİKTAŞ-ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, NEREDE OYNANACAK?

ZTK maçı bu akşam Tüpraş Stadı'nda oynanacak. Maç ATV ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Kupada yarı final rövanş karşılaşması bugün saat 20.30'da başlayacak.