Çubuk'ta kaybolan büyükbaş hayvanlar dronla bulundu

Çubuk'ta kaybolan büyükbaş hayvanlar dronla bulundu
Ankara'nın Çubuk ilçesinde kaybolan büyükbaş hayvanlar, belediye ekiplerinin de dronla yapmış olduğu çalışmalarda bulundu. Büyükbaş hayvanlar da belediye ekipleri tarafından alınarak sahibine teslim edildi.

Ankara'ya bağlı Çubuk ilçesinde bugün ilginç bir olay yaşandı. Ankara'nın Çubuk ilçesinde kaybolan büyükbaş hayvanlar; belediye ekiplerince dronla yapılan çalışma da bulundu.

DRONLA YERLERİ TESPİT EDİLDİ

Avcıova Mahallesi'nde de yaşayan Muzaffer Kılıç, kaybolan 3 büyükbaş hayvanını bulmak adına mahalleli ve yakınlarından da yardım istedi. Kılıç, geceden sabaha kadar süren aramalardan sonuç çıkmayınca İlçe Jandarma Komutanlığı ve

Çubuk Belediyesine durumu bildirdi. Bölgeye ulaşan belediye ekipleri ise dronla yapmış oldukları arama da hayvanlarının yerini tespit etmeyi başardı.

Büyükbaş hayvanlar ise belediye ekiplerince alınarak sahibine teslim edildi.

Kılıç, gazetecilere, hayvanlarını bulan Çubuk Belediyesi ekibine ve yetkililere teşekkür etti.

ANKARA ÇUBUK NEREDE?

Çubuk, Ankara ilinin bir ilçesidir. Ankara il merkezine 35 km uzaklıktadır. Osmanlı Devleti'nde Fetret Devri'ni başlatan Ankara Savaşı, Çubuk Ovası'nda gerçekleşmiştir. Türkiye'nin ikinci en büyük uluslararası havaalanı olan Esenboğa Uluslararası Havalimanı ilçe sınırları içerisinde yer alır.