Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Resmi Gazete'de yayınlandı! 3 ilde ücretsiz oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Resmi Gazete'de yayınlandı! 3 ilde ücretsiz oldu
Resmi Gazete'de bugün yayınlanan yazıya göre de 1 Mayıs'ta toplu taşıma 3 büyükşehirde ücretsiz oldu. İşte Resmi Gazete'de yer alan yazı:1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda...

Resmi Gazete'de bugün yayınlanan yazıya göre de 1 Mayıs'ta toplu taşıma 3 büyükşehirde ücretsiz oldu. İşte Resmi Gazete'de yer alan yazı:

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ankara, İzmir ve İstanbul'da raylı sistemler için karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

RESMİ GAZETE'DE YAYINLANDI

Kamu kurum ve kuruluşlarının ürettikleri bazı mal ve hizmetlerden ücretsiz veya indirimli olarak faydalanacakların tespitine ilişkin ekli Kararın yürürlüğe konulmasına, 4736 sayılı Kanunun 1 inci maddesi gereğince karar verilmiştir.

MADDE 1- (1) a) Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

b) Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, 19 Mayıs 2024 Pazar ve Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferlerinden yararlananlar, 8/1/2002 tarihli ve 4736 sayılı Kanunun 1 inci maddesinin birinci fıkrası hükmünden muaftır.

MADDE 2- (1) Bu Karar yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3- (1) Bu Karar hükümlerini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı yürütür.