Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünyanın en şifalı suyu Ankara’da! Ölçümler yapıldı işte adresi

Ankara’da yeni doğal kaynak

Ankara’da yeni doğal kaynak suyu keşfedildi. Başkent Ankara bilim adamları tarafından da incelenen şifalı su araştırmasını tamamladı. Başkent Ankara’da önemli isimlerin yaptığı araştırmalardan elde edilen rapor bilgilerine göre de Avrupa’nın ve dünyanın en şifalı suyu keşfi gerçekleştirildi.

Bilimsel araştırmalar sonrasında kanıtlanan dünyanın en şifalı suyu Ankara’nın Ayaş ilçesinden çıktı. Ankara için önemli bir ilçe olarak bilinen Ayaş sık sık da siyasetçiler tarafından ziyaret ediliyor. Burada akan suyun en şifalı sular arasında yer aldığı belirtilirken birçok Ankara’lı ise bundan bihaber.

ANKARA ŞİFALI SU NEREDE?

Dünyanın en şifalı suyu araştırmaları zaman zaman yapılırken bu konuyla ilgili de yanıt Ayaş ilçesinden çıktı. Gerekli tüm çalışma ve araştırmalar sonrasında en şifalı su Türkiye’nin başkentinde. Şehrin dört bir tarafı hem tarihi dokusu hem de doğal güzellikleriyle dikkat çekerken Ayaş’ta ise ölçümler gerçekleştirildi.

Vatandaşların sık bilmediği fakat siyasetçilerin sık sık uğradığı şifalı su için de rağbet her geçen gün artıyor.

Ankara Ayaş’ta yer alan en şifalı suyun nereden geldiği de sık sık araştırıldı. Bu suyun yapılan araştırmalara göre de birçok şeye iyi geldiği ifade edildi. Su tüketimi insan vücudu için çok önemli olurken birçok derde de deva olduğu bölgede yaşayan halk tarafından ifade edildi.

Bilimsel araştırmalar sonrası 2 bin yıllık bir kaynak olduğu öğrenilen Ayaş İçmece ve Kaplıcaları sadece 129 yıldır şifa amacıyla kullanılabilmektedir.

YORUMLAR

4 adet yorum var

  1. Ayaş Bala Beypazarı Çamlıdere Çankaya Çubuk Elmadağ Etimesgut Evren Gölbaşı güdül Haymana Kalecik Kazan Keçiören Kızılcahamam Mamak Nallıhan Polatlı Pursaklar Şereflikoçhisar Sincan Yenimahalle Ankara olsun Haymana birincisi Dünyanın incisi Maldivler Haymana bak dediydi demeyin

  2. Su kaynaklarını korumakla birlikte Ayaş’ta bulunan kaliteli suyunda nasıl değerlendirileceği önemli. Insan sağlığı ticari kaygılardan uzak bir anlayışın da gelişmesi gerekli. Saygılarımla. Kalbe Yolculuk Bağışıklık ve Inflamasyonun Hikayesi Göl Kitap Ist.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yağışların ardından gündeme gelen sorulardan
Sıradaki Haber 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı? Ankara metro çalışıyor mu?