Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’ye UEFA’dan Sevindirici Haber! Deplasmana Taraftar Götürmeme Cezası 1 Maça Düşürüldü!

UEFA, Fenerbahçe’ye Union Saint-Gilloise ile oynanan maçta yaşanan tribün olayları nedeniyle verilen Avrupa’da üç maç seyircisiz oynama cezasında indirime gitti.

UEFA, Fenerbahçe'ye Union Saint-Gilloise

Ceza 2 yıl ertelemeli 1 maça indirildi: Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise ile Belçika’da oynanan maçtaki tribün olayları nedeniyle deplasmana taraftar götürmeme cezası 2 yıl ertelemeli olarak 1 maça düşürüldü.

UEFA’nın ilk kararı: UEFA Denetim, Etik ve Disiplin Kurulu, 7 Mart’ta Avrupa Konferans Ligi’nde Union Saint-Gilloise ile karşılaşılan müsabakada “sahaya nesne fırlatılması, havai fişek yakılması, zarar veren eylemler ve kalabalığın rahatsız edilmesi” gerekçeleriyle Fenerbahçe’ye 80 bin Euro para cezası ve 3 deplasman maçına bilet satmaktan men cezası vermişti.

Fenerbahçe’nin itirazı: Fenerbahçe Kulübü’nün yaptığı itiraz sonrası, UEFA’nın son yaptığı toplantıda verilen cezalar kısmen onandı.

Karara göre: Havai fişek yakılması ve cisim atılmasıyla ilgili olarak uygulanan ertelenmiş disiplin cezası onaylandı. Deplasman taraftarlarına bilet satışı yasağı, Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu karar tarihinden itibaren iki (2) yıllık deneme süresi boyunca hala askıya alındı.

Tazminat: Sarı-lacivertli kulübün taraftarlarının verdiği zararın, yani kırılan 15 sandalyenin telafisi için bu karar tarihinden itibaren 30 gün içerisinde Union Saint-Gilloise ile temasa geçmesi talimatı verildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yağışların ardından gündeme gelen sorulardan
Sıradaki Haber 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı? Ankara metro çalışıyor mu?