Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Süper Kupa’yı Kaldırmak İçin Pendikspor Maçında Tören Planlıyor!

Fenerbahçe’nin U19 takımıyla Süper Kupa finaline çıkıp sahadan çekilmesi sonrası TFF’den hükmen galibiyet kararı bekleyen Galatasaray, kupayı taraftarlarıyla birlikte Pendikspor maçında kaldırmayı planlıyor.

Fenerbahçe'nin U19 takımıyla Süper

Sarı-kırmızılılar, 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanan Süper Kupa maçında Fenerbahçe’nin U19 takımının sahaya çıkıp hakem kararıyla oyunu terk etmesiyle hükmen 3-0 galip gelmişti. Maçın ardından Galatasaraylı futbolcular saha ortasında sevinç gösterileri yapmış ve taraftarlarıyla buluşmuştu.

Ligde de son haftalarda iyi bir form yakalayan Galatasaray, 17 Nisan Pazartesi günü Alanyaspor’a deplasmana gidecek. Süper Lig’in 33. haftasında ise 23 Nisan Pazar günü Nef Stadyumu’nda Pendikspor’u ağırlayacak.

Galatasaray, bu Pendikspor maçını Süper Kupa kutlamasına dönüştürmeyi planlıyor. TFF’den de onay alması halinde, Pendikspor maçının ardından Süper Kupa’nın kaldırılması ve çeşitli kutlama etkinlikleri gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Bu sayede Galatasaraylı taraftarlar da Süper Kupa zaferini doyasıya kutlama imkanı bulacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’de bankalar artan işlem hacmi
Sıradaki Haber ATM’lerde yeni güncelleme! Bu paralar da geçersiz oldu