Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEB’den dev hamle! 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 ve 12. sınıfa gidenler için yaz tatili süresi değişti

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yaz tatili süresiyle ilgili yeni düzenlemeler yapıyor. Ülke geneli eğitim ve öğretim döneminin de son çeyreğine giren öğrenciler bir yılın daha sonuna yaklaşırken artık dört çeyrek halinde gerçekleştirilecek eğitim dönemleri de öğrenciler 3 çeyreği tamamlayarak 4. çeyreğinde bitmesi için gün sayıyor.

YAZ TATİLİ NE ZAMAN?

Ülke geneli yaz tatilinin de hangi tarihte başlayacağı öğretmen ve öğrenciler tarafından merak edilirken normal düzende de yaz tatili Haziran’ın ikinci haftası başlarken üç ay devam ediyor. Eylül ikinci haftası tekrar okullar yeni eğitim öğretim dönemine başlıyor.

Ara tatil sebebiyle de kısalan yaz tatili de öğrencilerin canını sıkarken bu duruma da bir el atılarak bakanlık da okulların son haftasında uygulanacak bir uygulamayı hayata geçiriyor.

Yeni uygulanacak olan bu uygulamalara göre de okulların son haftası ders işlenmeyecek ve öğrencilere de film izleme, gezi gibi sosyal etkinlikler yapılacak.

Etkinliklere katılım zorunlu olmazken öğrenciler de bu süreyi tatillerine ekleyerek 2 ay 3 hafta olan yaz tatil süresi de 3 aya kadar çıkacak.

Türkiye’de araç almak isteyen kişileri
Sıradaki Haber 1 Fiat Egea parasına 7 koltuğu olan SUV Türkiye’de! İşte SWM G03F fiyat listesi