Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Starlink Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Starlink Türkiye fiyatı son

Starlink Türkiye fiyatı son dönemlerde en fazla araştırılan konular arasında geldi. SpaceX tarafından sunulan Starlink hizmeti daha fazla ülkeye de yayılmaya devam ederken Türkiye’de ise geri sayım başladı. Starlink Türkiye için ne zaman devreye girerek fiyatı ne kadar olacak merak ediliyor.

Starlink Türkiye2ye ne zaman gelecek?

Starlink son yıllarda en popüler bir internet uydu ağı olarak biliniyor. Özellikle kırsal ve uzak bölgeler gibi internet erişiminin sınırlı veya hiç olmadığı yerlerde yüksek hızda ve düşük gecikmeli internet kullanmayı mümkün kılıyor. B

SpaceX, Starlink hizmetini Amerika Birleşik Devletleri’nden Birleşik Krallık’a Fransa’dan Romanya’ya, Arnavutluk’tan, Gürcistan’a ve Moğolistan’dan Japonya’ya kadar birçok ülkedeki internet kullanıcılarına sunuyor. Son gelişmelere göre bu listeye Türkiye de eklenecek.

Starlink hizmet haritasında Türkiye için hizmet durumu güncellendi. Daha önce “onay bekleniyor” şeklinde bir ifade yer alıyorken artık “2024’te (hizmete) başlayacak” şeklinde bir bildirim gösteriliyor.

Yurt dışında bir konut içerisinde kullanmak üzere Starlink‘in aylık fiyatı 120 dolar olduğu ifade edildi. Gerekli tüm ekipmanlarla birlikte 599 ila 2 bin 500 dolar arasında masraf yer alırken hizmetin ise Türkiye’ye ayrı bir fiyat politikası uygulayacağı ifade ediliyor.

Tüm masraflar eklendiğinde aylık 120 dolar (3.897 TL) olarak çıkış yapması planlanıyor.