Tarih kesinleşti! Su fiyatlarına indirim yapılacak

Tarih kesinleşti! Su fiyatlarına indirim yapılacak
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mimar Ferdi Zeyrek seçim öncesinde bulunduğu vaat olan suya indirim haberi 1 Mayıs itibariyle gerçekleşecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'in seçim sürecinde vermiş...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mimar Ferdi Zeyrek seçim öncesinde bulunduğu vaat olan suya indirim haberi 1 Mayıs itibariyle gerçekleşecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'in seçim sürecinde vermiş olduğu sözü tuttu. En önemli sözleri arasında yer alan yeni belediye başkanın mesken ve benzeri yerlerde su tarifelerinde önemli indirimler yapılması, nihayet 1 Mayıs itibariyle hayata geçiyor.
Saat 23:45'ten 1 Mayıs saat 06:00'ya kadar sürecek olan sistem güncelelemesiyle birlikte de artık Manisalılar suyun ilk 2 tonununu 1 TL'ye alabilecek ve sonrasında ki kademelerde ise yüzde 30 indirimden faydalanabilecek. Başkan Zeyrek, Manisa'da suyun Türkiye'nin en pahalı illeri arasında olduğu defalarca vurgularken halkın da ekonomisine katkı sağlayacak bu indirimli su tarifesini de yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Başkan Zeyrek'in de verdiği sözü tutmasıyla birlikte beklenen gün geldi. 30 Nisan saat 23:45 itibariyle de 1 Mayıs saat 06:00 arasında gerçekleştirilecek olan sistem güncellemesi esnasında da bankaların mobil uygulamaları olan MASKİ pratikleri, MASKİ matikleri, MASKİ mobil uygulama ve online manisa su gov tr üzerinden su yükleme ve fatura ödeme işlemleri yapılamayacak.
1 Mayıs saat 06:00'dan itibaren de yeni ücret tarifeleri artık Manisa genelinde uygulanmaya resmen başlanacak. Kartlı sayaç abonelerinin de indirimli su yükleme işlemlerini yapabilecekleri mekanik sayaç abonelerinin de faturalarına indirimli tarife yansıtılacağı öğrenildi.