Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TikTok Notes Nedir? Nasıl Kullanılır? TikTok Instagram’a rakip oluyor…

TikTok notes kullanıcıların fotoğraflarını paylaşabileceği bir sosyal medya mecrasıdır. Peki nasıl kullanılır?

TikTok notes kullanıcıların fotoğraflarını

TikTok, kullanıcıları TikTok Notes adlı yeni bir uygulama hakkında bilgilendiriyor.

TikTok, Instagram’ı ele geçirebilecek yeni bir fotoğraf paylaşım uygulaması yayınlamayı planlıyor. Kullanıcılara gönderilen bir bildirimde TikTok, daha önce bildirildiği üzere TikTok Notes adı verilen “fotoğraf gönderileri için yeni bir uygulama” başlattığını açıkladı.

Bildirimde, “mevcut ve gelecekteki herkese açık TikTok fotoğraf gönderilerinin” TikTok Notes’ta paylaşılacağı ve aynı zamanda kullanıcılara bu seçeneğin dışında kalma olanağı tanınacağı belirtiliyor. Ankara Haber 06 tarafından tespit edilen yeni bir photo.tiktok.com URL’si ( arşivlenmiş sürüm ) de kısa bir süreliğine çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve TikTok Notes uygulamasında bir gönderi açmaya davet edildi. Sitede yer alan görsele bakılırsa fotoğrafınızın yanına bir başlık da yazabileceksiniz gibi görünüyor.

TikTok, “topluluğumuzun yaratıcılıklarını bu formatlar için özel bir alanda fotoğraf ve metinlerle oluşturma ve paylaşma konusunda güçlendirmenin yollarını araştırdığını” söyledi ancak uygulamayı ne zaman yayınlamayı planladığını söylemedi. Verge, daha fazla bilgi talebiyle TikTok’a ulaştı ancak hemen yanıt alamadı.

Ancak şimdi, bu uygulamanın resmi lansmanına yaklaşıyor gibi görünüyor ve Instagram’a ciddi bir rakip olabilir. TikTok Notes, büyük olasılıkla TikTok kullanıcılarının halihazırda paylaştığı tüm fotoğraflarla önceden doldurulmuş olarak gelecek (çoğu kullanıcının bunu tercih ettiği göz önüne alındığında), bu da onu başlangıçtaki kullanıcı tabanında çizim yapma zorunluluğundan kurtaracak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavusoğlu
Sıradaki Haber Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavusoğlu ve yönetimi Ankara Cumhuriyet Başsavcısı’nı ziyaret gerçekleştirdi!