Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TikTok’tan Instagram’ı Altüst Edecek Yeni Proje: TikTok Notes Nedir, Nasıl Kullanılır?

TikTok Notes son aylarda

TikTok Notes son aylarda en popüler uygulamalar arasında geliyor. Instagram’ın yeni rakibi olacak fotoğraf uygulaması da sessiz sedasız bir şekilde erişime açıldı. İlk etapta belirli bölgelerde kullanılabilen uygulamanın da TikTok kullanıcılarını doğrudan Instagram benzeri bir hizmete taşıyacak.

Tiktok Notes Nasıl İndirilir?

TikTok Notes, kullanıcıların Instagram’a benzer bir uygulama arayüzünde fotoğraf paylaşmalarına olanak tanıyor. Kullanıcıların aynı anda birden fazla gönderiyi görüntülemelerine ve fotoğrafları tam ekranda görüntülemelerine de izin veriyor.

Bu yeni uygulama ile birlikte kullanıcılar gönderilere yorum bırakabilecek. Instagram gibi fotoğraf galerisi, keşfet, kronolojik gibi birçok temel hizmette yer alacak. TikTok kullanıcıları da doğrudan kendi hesapları üzerinden de TikTok Notes’a geçiş yapabilecek. Profiller iki uygulama arasında da bağlanacak.

TikTok Notes şimdilik yalnızca Kanada’da kullanıma alınmış gibi görünüyor. Android ve iOS için erişilebilir hale gelmiş olsa da, henüz TikTok tarafından resmi olarak duyurulmadı. Kullanıcılardan gelen ekran görüntüleri ise uygulamanın Kanada için erişilebilir olduğunu doğruladı.

TikTok Notes Nedir, Nasıl Kullanılır?

TikTok Notes, kullanıcıların fotoğraflarını paylaşabilecekleri, başlık ve açıklamalar ekleyebilecekleri yeni bir platform olarak tanıtıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eski Merkez Bankası Başekonomisti Prof.
Sıradaki Haber Eski Merkez Bankası Başekonomisti açıkladı! O tarihte elektriğe rekor zam geliyor