Tüm Ankaralılara ücretsiz olacak! Ziyaretler çoktan başladı hemen yetişin

Tüm Ankaralılara ücretsiz olacak! Ziyaretler çoktan başladı hemen yetişin
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından “Miras Şantiye Gezileri” çerçevesinde Ankara Kalesi, Arkeopark ile Roma Tiyatrosu'nun inşaat alanlarını 26 Nisan'dan itibaren başkentin ziyaretçilerine yeniden açıldı. 

Bir süre ara verilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden başlatılan hizmet gündeme geldi. Başkentin tarihini öne çıkaran uygulama, geçmişte olduğu şekilde bugün de aynı ilgiyi görmeye başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından “Miras Şantiye Gezileri” çerçevesinde Ankara Kalesi, Arkeopark ile Roma Tiyatrosu'nun inşaat alanlarını 26 Nisan'dan itibaren başkentin ziyaretçilerine yeniden açıldı.

Başkentin tarihi yapılarına yeniden hayat kazandıran çalışmalar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülmeye devam ediliyor. Kültür ve Tabiat Varlıkları Bakanlığı çerçevesinde Ankara Kültür Varlıkları, Ankara Kalesi, Arkeopark ve Roma Tiyatrosu'na turlar 26 Nisan'dan itibaren yeniden Ankara ziyaretçilerine açılırken bu ücretsiz ziyaretten yararlanmak isteyen Ankaralılara duyuruldu.

ÜCRETSİZ KENT GEZİLERİ ANKARA'DA DEVAM EDİYOR!

Kent tarihinin tanıtılması, yakından inceleyerek daha iyi kavranabilmesi adına ücretsiz şekilde Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan kent gezileri 26 Nisan 2024 tarihinde yeniden başladı. Tüm Ankaralıların ücretsiz şekilde katılım sağlayabileceği kent gezilerinin yeniden başlaması müjde niteliğinde oldu.

entin tarihinin tanıtılması ve turizmin canlı tutulması amacıyla düzenlenen turlarda, Galat döneminden günümüze kent tarihinin zengin katmanlarına dair yapılan bu çalışmalardan yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda kent gezilerine katılmak ve bu ücretsiz gezinin bir parçası olmak isteyenler için başvuruların devam ettiği açıklandı.

Ücretsiz turlara “