Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

20. Ankara Kitap Fuarı bugün başladı! İşte düzenlenecek etkinlikler

Ankara’da hemen hemen her
Ankara’da hemen hemen her yıl düzenlenen Ankara Kitap Fuarı bu yıl yirmincisi için okuyucularına kapısını açtı. Fuarda bu yıl konuk ülke Japonya olurken onur konuğu olarak ise Prof. Dr. Celal Şengör ve uluslararası onur konuğu ise deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki oldu.
Fuar için de 500’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşu yer alırken 10 gün boyunca da içerisinde birbirinden farklı etkinlikler düzenlenecek.
20. Ankara Kitap Fuarı, okuyucuları için kapılarını resmen açtı. ATO Congresium’da bu yıl yirmincisi düzenlenen fuar da okuyucularıyla buluşurken alan içerisine de 500’den fazla yayınevi katıldı. 10 gün boyunca da fuar içerisinde imza, söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin de olduğu binden fazla etkinlik düzenlenecek.

20. ANKARA KİTAP FUARI

Fuarın resmi internet sayfasında aşağıda ki bilgilere yer verildi:

Binlerce kitap, yüzlerce yazar ve birbirinden ilgi çekici etkinliklerle dolu bu muhteşem kitap fuarına hoş geldiniz.

  • Her yaştan okurun ilgisini çekecek zengin bir programla dolu olan fuar, kitap dünyasının en önemli isimlerini bir araya getiriyor. Etkinliklerin yanı sıra, çeşitli yayınevlerinin standları aracılığıyla okurlar, yeni kitapları keşfetme ve favori yazarlarıyla tanışma fırsatı bulacaklar.
  • Bu yılki fuarın onur konuğu ünlü jeolog Celal Şengör olacak. Ayrıca, Japonya’nın konuk ülke olarak katılacağı fuarda uluslararası onur konuğu olarak da Yoshinori Moriwaki yer alacak.
FUAR TARİHLERİ

26 Nisan – 5 Mayıs 2024
Açık Saatler: 10.00 – 20.00

Ülke geneli emekliler bankalar ile
Sıradaki Haber Garanti Bankası açıkladı! Emeklilere tek seferde 25 bin TL’lik promosyon müjdesi