Abdurrahman Elvan İzmir Elbiseciler Odası Başkanlığına Aday Oldu

Abdurrahman Elvan İzmir Elbiseciler Odası Başkanlığına Aday Oldu
"Abdurrahman Elvan: İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası'nı Güçlendiren Lider"

Elvan'dan İzmir Esnafına Yeni Dönem Sözü: Şeffaflık, Hibe Destekleri ve Yenilikçi Projeler

2023 yılında İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı olarak göreve başlayan Elvan, odanın gerçek bir çalışma odağı haline gelmesi için çalışmalara başladı. Görevi süresince, üyeler için özel indirimler ve eğitimler gibi çeşitli gelişmeleri sağlayarak esnafın faydasına odaklandı. Elvan, 14 Mayıs 2024'te yapılacak olan seçimde güven tazelemek ve üyelerin desteğiyle devam etmek istiyor.

Abdurrahman Elvan, yönetiminin şeffaf olacağını ve gelir-gider hesaplarının üyelerle düzenli olarak paylaşılacağını belirtti. Elvan, kadın üyelerin oda yönetiminde daha fazla temsil edilmesini sağlayacak projeler üzerinde çalışmaya devam edecek. Şeffaflık ve dürüstlük ilkeleri ile oda yönetimini geliştirmek için aday olan Elvan, esnafın haklarını savunmak ve üyelerin yanında olmak için gayret göstereceğini belirtti.

Abdurrahman Elvan'ın İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı olarak göreve başlamasından önce, oda üyelerine hiçbir hediyenin verilmediği ve esnaflara gereken değerin gösterilmediği bir dönem yaşanmıştı. Başkanlık görevine gelen Elvan, esnafın parasının esnafın faydasına kullanılması gerektiğine inanarak hareket etti.

Göreve geldikten sonra Elvan, esnafın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparak, oda yönetiminin daha şeffaf ve hesap verebilir olmasını sağladı. Esnafın parasının tekrar esnafa geri dönmesi için projeler geliştirdi. Bu doğrultuda, her üyeye duvar saati hediye etti. Bu hareket, hem üyeler arasında büyük bir memnuniyet yarattı hem de oda yönetiminde esnafa verilen değeri gösterdi.

Elvan'ın liderliğinde, İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası, üyelerin yararına olacak şekilde çalışmalara hız verdi ve esnaf camiasını güçlendirmeye yönelik girişimlerde bulundu. Elvan'ın bu tür projeleri, oda üyeleri arasında birlik ve dayanışma duygusunu pekiştirdi ve esnafın ihtiyaçlarına cevap veren bir oda yönetimi oluşturma hedefiyle önemli bir adım atıldı.

Abdurrahman Elvan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim için üyeleri destek vermeye çağırdı. İzmir Elbiseciler ve Benzerleri Esnaf Odası'nın başkan adayı olarak Elvan, esnaf camiasını güçlendirecek ve geleceğe umutla bakacak projelere öncülük ediyor.

Elvan'ın en çok ses getiren projeleri arasında; hibe destekleri, sertifikalı eğitim programları, en az iki çalışanı olan üyelere bankadan 14.400 TL promosyon ödemesi sağlanması, tüm üyelere ücretsiz web sitesi, e-ticaret danışmanlığı ve SEO hizmeti yer alıyor. Elvan, geçmişte olduğu gibi gelecekte de esnafın yanında olmayı ve onların çıkarlarını korumayı sürdüreceğini açıkladı.

Abdurrahman Elvan, 1988 yılında Konya'nın Beyşehir ilçesinde doğdu ve İstanbul Üniversitesi'nde Dış Ticaret eğitimi ile Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Aile mesleği esnaflığı devam ettiren Elvan, İzmir'de Asel Giyim ve Narodnik Kitabevi'nin sahibi olarak iş hayatını sürdürüyor.

Üyeler, güçlü bir esnaf camiası oluşturmak ve Abdurrahman Elvan'ı desteklemek için 14 Mayıs Saat: 14.00'te Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'ndeki seçimde oylarını kullanabilirler.