4 Mayıs Ankara'da okullar tatil mi? Yarın Ankara'da okullar tatil olacak mı?

4 Mayıs Ankara'da okullar tatil mi? Yarın Ankara'da okullar tatil olacak mı?
Sel ve su baskınlarına karşı önlem alın çağrıları yapılırken öğrenciler araştırmalarını sürdürmekte. Peki, Ankara'da okullar tatil mi?

Gün boyu etkili olan sağanak yağışların yarın da etkili bir şekilde devam etmesi bekleniyor. Sel ve su baskınlarına karşı önlem alın çağrıları yapılırken öğrenciler araştırmalarını sürdürmekte. Peki, Ankara'da okullar tatil mi? Yarın 4 Mayıs Ankara'da okullar tatil edildi mi, edilecek mi?

Ankara'da geçtiğimiz günlerde başlayan sağanak yağış şehirde etkisini hızla göstermeye devam ederken birçok ev su baskınına uğradı. Aynı zamanda metro istasyonlarını da su basarken EGO tarafından yapılan açıklamada metronun kullanılamadığı ve vatandaşların otobüsleri tercih etmesi gerektiği ifade edildi.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'da okullar tatil mi? sorusu yanıt arıyor. Birçok kişi tarafından havaların tekrar soğuması ve yağmurlu havaların etkisini göstermesi ile birlikte özellikle öğrenciler tarafından araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıları sonrası Ankara'da sağanak yağış etkili oldu. Etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle vatandaşlar arama motorları üzerinde ''Ankara'da okullar tatil mi? Yarın 4 Mayıs Ankara'da okullar tatil edildi mi, edilecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Bugün resmi kurumlardan Ankara'da eğitime ara verilip verilmediğine dair bir açıklama yapılmadı. Buna göre Yarın 4 Mayıs Ankara'da okullar tatil değildir. Yapılacak olan açıklamalar dahilinde haberimiz güncellenecektir.