Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "Fitre Ver" Programı ile 24.200 Yardım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "Fitre Ver" Programı ile 24.200 Yardım!
Ramazan ayının bereketini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Fitre Ver" programı kapsamında 24 bin 200 ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.

Başkan Mansur Yavaş'ın öncülüğünde bu yıl da hayırsever vatandaşların destekleriyle sürdürülen programda, toplanan fitreler, gıda, giyim ve temizlik kolisi gibi yardımlara dönüştürülerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Program kapsamında: 24 bin 200 aileye gıda, giyim ve temizlik kolisi yardımı yapıldı. 6 bin 500 aileye nakdi yardımda bulunuldu.

Yetimhaneler ve huzurevlerine de gıda ve giyim yardımları ulaştırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada, "Ramazan ayının bereketini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl da hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle 24 bin 200 aileye gıda, giyim ve temizlik kolisi yardımı, 6 bin 500 aileye de nakdi yardımda bulunduk. Yetimhaneler ve huzurevlerini de unutmadık. Bu vesileyle tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"Fitre Ver" programına destek olmak isteyen vatandaşlar fitrever.ankara.bel.tr web sitesini ziyaret edebilir veya 115 Çağrı Merkezi'ni arayarak bilgi alabilirler.