Ankara Etimesgut'ta Emeklilere Muhteşem Vaat! Erdal Beşikçioğlu İlk Sözünü Verdi!

Ankara Etimesgut'ta Emeklilere Muhteşem Vaat! Erdal Beşikçioğlu İlk Sözünü Verdi!
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, göreve gelmesinin ardından ilk müjdesini emekliler için verdi!

Seçimlerde yüzde 50'nin üzerinde oy oranı ile CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Beşikçioğlu, metro gibi büyük projeleri yanı sıra emeklilere yönelik de önemli vaatlerde bulundu.

Emekliler İçin Emekli Konakları ve Tiyatroları! Beşikçioğlu, emeklilerin keyifli vakit geçirebilecekleri ve üretebilecekleri "emekli konakları" ve "emekli tiyatroları" kuracaklarını açıkladı. Emekli konaklarında oyun oynayabilecek, çay ve kahve içebilecek olan emekliler, ayrıca tiyatrolarda yönetmen ve oyun desteğiyle çalışmalar yapabilecek ve seyirciye sunma imkanı bulacaklar.

Beşikçioğlu, projelerinin detaylarını şu şekilde açıkladı:

Emekli Konakları: Emeklilerin bir araya gelip keyifli vakit geçirebilecekleri, çeşitli aktiviteler yapabilecekleri konaklar inşa edilecek.

Emekli Tiyatroları: Emeklilerin tiyatro sevgisini besleyebilecekleri, oyunlar sahneleyebilecekleri tiyatrolar kurulacak. Yönetmen ve oyun desteği emeklilere sunularak, yeteneklerini sergileyebilmeleri için imkan sağlanacak.

Beşikçioğlu'nun bu projeleri, emekli vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Emekliler, Beşikçioğlu'nun bu vaatlerini yerine getirmesini ve Etimesgut'ta daha keyifli bir yaşam sürmelerini sağlayacak projeleri hayata geçirmesini sabırsızlıkla bekliyor.