Ankara Valiliği son dakika duyurdu! O saatlerde etkili olacak

Ankara Valiliği son dakika duyurdu! O saatlerde etkili olacak
Başkent Ankara'da valilik tarafından bugün yapılan açıklamalara göre, yarından itibaren de il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklediklerini ifade etti.Valilik tarafından gelen açıklamalara göre de, yarın...

Başkent Ankara'da valilik tarafından bugün yapılan açıklamalara göre, yarından itibaren de il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklediklerini ifade etti.

Valilik tarafından gelen açıklamalara göre de, yarın il genelinde de beklenen gök gürültülü sağanağın da öğle saatlerinden itibaren de etkisini artırıp yerel olarak da kuvvetleneceğinin tahmin edildiği ifade edildi.

Yağış sebebiyle de meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Valilik tarafından yapılan açıklama da, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; 28.04.2024 Pazar günü Ankara il genelinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur." ifadelerine yer verildi.