Ankara'da cani adam kavga ettiği kadını boğazından bıçakladı!

Ankara'da cani adam kavga ettiği kadını boğazından bıçakladı!
Ankara'da kavgaya dönen tartışmanın sonu kötü bitti. Şahıs kavga ettiği kadını hem boğazından hem de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Ankara'da bir şahıs kavga ettiği kadını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olaya müdahale eden bir başka kadını da bıçakla yaralayıp kaçtı. Saldırganın boğazından bıçakladığı kadın hastanede hayatını kaybetti. Saldırgan ise yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara'da kavgaya dönen tartışmanın sonu kötü bitti. Şahıs kavga ettiği kadını hem boğazından hem de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olaya müdahale etmek isteyen bir başka kadını da bıçaklayan şahıs olay yerinden kaçtı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Yaralılar hastaneye kaldırılırken boğazından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti. Sincan'da akşam saatlerinde meydana gelen olayda S.K. (34) isimli şahıs, bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga ettiği Edanur K.'yi (28) boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. S.K. kavgayı ayırmaya çalışırken Nur G. isimli kadını da bıçakla yaralayıp kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Edanur K., hastanede kurtarılamadı. Saldırgan S.K. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklanan Nur G. isimli kadının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ediyor.